Het verhaal achter Kevin Murphy 

 

Het begon allemaal met 's werlds meest gevraagde session stylist Kevin Murphy. Als session stylist heeft  Kevin Murphy in zijn carriére vele looks gecreëerd voor fashion shows en editorials. Bij gebrek aan haarproducten die de gewenste prestaties en resultaten leveren, begint hij te experimenteren met essentiëele oliën, natuurlijke ingrediënten en skincare technologiën. In 2004 is KEVIN.MURPHY een feit. Inmiddels is KEVIN. MURPHY uitgegroeid tot een eco friendly en cruelty free haircare merk en leveren wij gewichtloze performance based haarproducten die het haar stevigheid geven. Tevens zijn wij sulfaat- en parabeenvrij.

 

ECO FRIENDLY

 

Bij KEVIN.MURPHY geven wij om het milieu en erkennen we het serieuze gvaar van klimaatverandering. Als organisatie willen we daar iets aan doen! Wij doen dan ook ons uiterste best om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en makenbewuste keuzes als het gaat om onze producten, ingrediënten die zo min mogelijk schade leveren aan het milieu. We kiezen in onze zoektocht naar deze ingrediënten voor bedrijven die gebruik maken van microteelt, biologische begroeiing of ecologische oogsttechnieken. Samen creëren wij veel afval. Wij willen hier op een verantwoorde manier mee omgaan. Al onze producten zijn recyclebaar en zitten bijna allemaal verpakt in rechthoekige of vierkante verpakkingen. Dit doen we niet voor niets. In onze verpakkingen kan meer inhoud. Door onze producten in deze vorm te verpakken, nemen ze 40 procent minder ruimte in beslag dan andere verpakkingen.

 

Performance Based Producten

 

We vinden het allemaal belangrijk dat ons haar de hele dag goed zit. Daarom ontwikkelen we gewichtloze producten die ontworpen zijn langdurig te presteren en tegelijkertijd je haar stevigheid geven. Om hierin te slagen halen we de  beste ingrediënten uit de natuur gecombineerd met de allernieuwste skincare technologie. Onze producten bevatten essentiële oliën, plantenextracten, vitamines en antioxidanten, maar ze zijn tevens sulfaat- en parabeenvrij.

 

Cruelty Free

 

PETA staat voor People for Ethical Treatmant of Animals en is de grootste dierenrechtenorganisatie ter wereld. De organisatie richt zich op het vaststellen en beschermen van dierenrechten. Ze komen op voor elke vorm van dierenmishandeling en gaan alleen samenwerking aanmet bedrijven die op een diervriendelijke manier produceren. Wij testen alleen op modellen en niet op dieren! Sinds 2011 mogen wij als een van de weinige cosmerische merken door het leven als PETA-approved onderneming.

 

 

"I don't want my products to be responsible for the destruction of the evironment."

                               Aldus; KEVIN MURPHY